Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

PÄÄVALIKKO
Palaa ylös

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Ajankohtaista

Hiihtolomaviikon toimintaa lapsille

Huom!! Hiihtokoulu 5-8-vuotiaille PERUTTU sääolosuhteiden vuoksi. Ohessa liikuntapalveluiden tarjoamat maksuttomat tilaisuudet. Talviloma 2015

Kiikan ja Keikyän uimahallit

 

Hiihtoloma viikolla vko 9 vesijumpat normaalisti, paitsi maanantain 23.2. jumpat on peruttu.


 Hiihtoladut

Ladut eivät ole lämpien kelien vuoksi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Lumen vähyys, latu-urien pehmeys, jää ja roskat heikentävät hiihto-olosuhteita sekä latujen turvallista käyttöä (päivitetty 20.2.15)

Vammalan seudun Voiman hiihtokilpailut Vinkin kuntoradalla torstaina 5.3. klo 18

Huom! Keikyän kuntoradan valot eivät ole toimintakunnossa

 

Hiihdon kaupunginmestaruuskilpailut ja seuran mestaruuskilpailut

Vinkin kuntoradalla To 5.3. klo 18.00

Ennakkoilmoittautumiset ritva.vallari@gmail.com tai kisapaikalla klo 17.30 alkaen. Hiihtotyyli vapaa, sarjat T/P 4,6,8,10,12,14,16,N ja M

Säävaraus

Liikuntapalvelut & VsV / hiihtojaosto


Voimarinteen vesijumpat

Jumpat alkavat keskiviikkona 7.1. ja perjantaina 9.1. Keväällä on 14 jumppaa, pääsiäisviikolla ei ole vesijumppia.


Vinkin kahvakuulatunnit

Vinkin vapaa-aikakeskuksen kahvakuulatunnit jatkuvat maanantaina 12.1.. Uusia harrastajia mahtuu vielä mukaan! Ilmoittautuminen suoraa ohjaajalle paikanpäällä.  


Aikuisten uimakoulu

Aikuisten uimakoulu alkaa tiistaina 13.1. Uimakoulu on tarkoitettu uimataidottomille aikuisille ja opetus lähtee aivan alkeista liikkeelle. Kurssi järjestetään 6 krt Keikyässä tiistaisin klo 18-18:45. Ennakkoilmoittautuminen 6.1. mennessä! Lisätietoja: www.sastamala.fi/vesijumpat_ja_uimakoulut Tervetuloa! :)


 Kankeitten miesten saliliikunta

Taipumattomat eli työikäiset kankeahkot miehet aloittavat kuntoilun tiistaina 13.1. klo 18-19 Marttilan koulun liikuntasalissa (käynti Lukion ovista). Ryhmässä on vielä tilaa muutamalle miehelle. Ilmoittautuminen paikan päällä ohjaajalle.

 


Ilmaiseksi beach volleyta

Sastamalan kaupungin liikuntatoimi tarjoaa kaupunkilaisille ilmaisen beach volley vuoron MoU-areenalla maanantaisin klo 18-19:30. Tiedustelut ja varaukset voit tehdä puhelimitse 0505871732 (Jarkko Linnikko) tai sähköpostitse mouareena@gmail.com

Vuoro on tarkoitettu ensisijaisesti kuntoilijoille, harrastepelaajille ja vain Sastamalan kaupungin asukkaille, joten varausta tehdessäsi tarvitsemme myös osoitetiedot. Kerrallaan voit tehdä vain yhden varauksen. Vuorolle voi myös ilmoittautua mukaan yksinkin, mikäli tilaa riittää (Max. kahdeksan pelaajaa/vuoro).


Kuntopyöräily 2014

Pyöräilykampanja polkaistaan käyntiin vappuna. Pyöräilykampanja kestää elokuun loppuun saakka ja eri puolelta kaupunkia löytyy yhteensä 27 kirjauspistettä. Merkitsemällä nimen kirjauspisteellä, on mukana kampanjassa ja samalla palkintojen arvonnassa.

Touko-elokuun aikana kertyi yhteentsä 16 691 pyöräilymerkintää. Kampanja jatkuu kuntopyöräilyn merkeissä marraskuun loppuun saakka.

Pyöräilykartta: Sastamalan kuntopyöräilykartta


Jäähalli

Jäähallin käyttövuorot ja yleisöluistelut kaudella 2014-2015 löytyvät jäähalli alaotsikon alta!