Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

PÄÄVALIKKO
Palaa ylös

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Vuokra-asunnot

Sastamalassa on runsas ja monipuolinen vuokra-asuntotarjonta.
Sastamalan Vuokratalot Oy on kaupungin omistama vuokrataloyhtiö, jonka hallinnassa on n. 578 huoneistoa. Kaupungin omistuksessa on n. 416 huoneistoa, joista suurin osa erityisryhmien asuntoja.

Vapaita asuntoja voi tiedustella asuntosihteeri Satu Kerviseltä, puh. (040) 138 2058 tai seuraavasta linkistä -> VAPAAT ASUNNOT

Vuokra-asunnon haku:

Halutessanne hakea Sastamalan kaupungin vuokra-asuntoa, Teidän tulee täyttää asuntohakemus. Hakemus on voimassa 3 kk ja sillä olette hakijana sinä aikana vapautuviin asuntoihin. Asuntohakemus tehdään lomakkeella, jonka voit noutaa Sastamalan Tilakeskuksesta (kaupungintalo, 2. kerros), Sastamalan kirjastoilta tai seuraavasta linkistä -> Asuntohakemus Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan.
Hakemuksen liitteenä tulee olla hakijoiden tulo- ja verotodistukset.

Vuokrasopimuksen irtisanominen on suoritettava kirjallisesti. Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kuukauden viimeisestä päivästä, jona irtisanominen on suoritettu. Suorita irtisanominen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa muuttosi varmistuttua. Irtisanomisilmoituksen voit noutaa Sastamalan Tilakeskuksesta tai seuraavasta linkistä -> IRTISANOMISILMOITUS. (tulosta ja täytä)

Hakemukset osoitteeseen:

Sastamalan Tilakeskus
Aarnontie 2 A, PL 23
38201  SASTAMALA