Etusivulle
Sastamalan kaupunki
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Ajankohtaista

Kommentoi kirjastoverkkoselvitystä

Sastamalan kaupungissa on laadittu kirjastoverkkoselvitys, johon toivotaan kuntalaisten ottavan kantaa ja esittävän ideoita palvelujen kehittämiseksi. Kehittämisideat tulevat viranhaltijoiden ja päättäjien käyttöön kirjaston palveluverkoston valmistelussa. Kirjastoverkosta päätetään vuoden 2015 talousarviokäsittelyn yhteydessä.

Linkki keskusteluun


Äetsän kirjasto suljetaan nykyisissä tiloissa ma 15.9.2014 alkaen. Palautukset voi jättää luukusta tai muihin Sastamalan kirjastoihin. Kirjastoauto pysähtyy ma 22.9. alkaen joka toinen maanantai Puuhalan pihassa klo 11.00-12.00 ja K-market Äetsän pihassa klo 16.30-16.50. Muut Sastamalan kaupunginkirjaston toimipisteet palvelevat normaalisti. Kirjaston avaamisesta uusissa tiloissa tiedotetaan mýöhemmin.


 

Kirjastot ovat palanneet takaisin normaaleihin aukioloaikoihin kesän jälkeen: aukioloajat löytyvät linkistä "Toimipisteet ja aukioloajat."


 
Satutunnit pääkirjastolla alkavat ke 3.9.2014 klo 10.00 ja jatkuvat koko syksyn aina keskiviikkoisin klo 10.00. Tervetuloa satujen ihmeelliseen maailmaan!

 


 Pirkanmaan Lukudiplomit on päivitetty. Uudet kirja- ja tehtävälistat löytyvät piki-verkkokirjastosta

lukudiplomi_banneri_300x75

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

pikibanneri

 

Piki-verkkokirjaston mobiiliselainversio on avattu ja se löytyy osoitteesta https://m.piki.fi

kotisivuille_banneri_mobiili-piki 

 

Sastamalan kaupunginkirjasto Facebookissa

 

Facebook-logo

kifilogo140x140-fin 

   kk-logo_fi_green

   

  

    

 

 

 

 


 

 

 

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner