Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

PÄÄVALIKKO
Palaa ylös

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

 

Facebook-logo

kifilogo140x140-fin

kk-logo_fi_green

 kotisivuille_banneri_mobiili-piki  

pikibanneri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

   

  

    

 

 

 

 


 

 

 

Ajankohtaista


Sastamalan kaupunginkirjasto on mukana Kirjasto kaikille -projektissa.

Projektissa valtion erikoiskirjasto Celia ja pilottikirjastoina toimivat yleiset kirjastot parantavat äänikirjojen tarjontaa niille, joille tavallinen painettu kirja ei jostain syystä sovi. Yleisimmät syyt äänikirjojen käyttöön ovat näön ongelmat ja lukivaikeudet.

Celia-kirjasto tuottaa ja lainaa kirjallisuutta saavutettavassa muodossa, kuten ääni- ja pistekirjoina. Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä noin 40 000 äänikirjaa ja määrä kasvaa päivittäin. Verkkopalvelun kautta kirjoja voi kuunnella suoraan internetselaimessa ja niitä myös voi ladata haluamalleen laitteelle, esim. tietokoneelle, älypuhelimelle tai tabletille.

Kysy lisää kirjastosta!

Kommentoi kirjastoverkkoselvitystä

Sastamalan kaupungissa on laadittu kirjastoverkkoselvitys, johon toivotaan kuntalaisten ottavan kantaa ja esittävän ideoita palveluiden kehittämiseksi. Kehittämisideat tulevat viranhaltijoiden ja päättäjien käyttöön kirjaston palveluverkoston valmistelussa. Kirjastoverkosta päätetään vuoden 2015 talousarviokäsittelyn yhteydessä.

Linkki keskusteluun


 

Äetsän kirjasto suljetaan nykyisissä tiloissa ma 15.9.2014 alkaen. Palautukset voi jättää luukusta tai muihin Sastamalan kirjastoihin. Kirjastoauto pysähtyy ma 22.9. alkaen joka toinen maanantai Puuhalan pihassa klo 11.00-12.00 ja K-market Äetsän pihassa klo 16.30-16.50. Muut Sastamalan kaupunginkirjaston toimipisteet palvelevat normaalisti. Kirjaston avaamisesta uusissa tiloissa, Puuhalassa, tiedotetaan mýöhemmin.


Satutunnit pääkirjastolla alkavat ke 3.9.2014 klo 10.00 ja jatkuvat koko syksyn aina keskiviikkoisin klo 10.00. Tervetuloa satujen ihmeelliseen maailmaan! 


 Pirkanmaan Lukudiplomit on päivitetty. Uudet kirja- ja tehtävälistat löytyvät PIKI-verkkokirjastosta

lukudiplomi_banneri_300x75